Tarot

A lélek fejlődésének útja

A Tarot-kártya beavatási jelkép-rendszer, mely aktuális sorshelyzetünkre vonatkozó, szimbolikus információt hordoz. A Tarot ősi szimbólum-rendszerének eredete az idők homályába vész. Olyan régi tudásról van szó, amelynek születésénél Mózes és az elsüllyedt atlantiszi birodalom neve egyaránt felmerült. Az elnevezés a lét örök körforgását fejezi ki. Éppúgy, mint a Tarot „Bolond”-ja, amely hol a sor elején, hol a sor végén foglal helyet, összekapcsolja a kezdetet és a véget. Tora az isteni törvényt jelenti, a latin Rota jelentése: kerék, az Orat: kinyilatkoztatás, Ator egyiptomi istennő pedig a beavatásért volt felelős. A Tarot-kártyát az ősi Egyiptomban spirituális beavatásoknál használták. Arra tudok útmutatást adni, hogy életed megértésére, problémáid megoldásában hogyan tud a Tarot számodra segítség lenni.

A tanfolyam célja: önismereti alapképzés
A tanfolyam felépítése és időtartama: létszámtól függően változó, hétvégenként
Milyen végzettséget ad: a tanfolyam elvégzését igazoló emléklap
Részvételi díj, befizetés módjai: 30.000,- Ft/teljes tanfolyam
Regisztráció: bozoki.brigitta@angyalierintes.hu (+36 30 9717676)

GYERE, VÁRLAK, NÉZZÜNK BELE A LAPJAIDBA!

Mi is az a Tarot?

Nem jóskártya és nem játékkártya - sokkal inkább meditációra késztető segédeszköz. Többnyire valóban segít betekintést nyerni a jövőbe, de nem úgy, ahogyan azt sokan gondolják. A jövőre vonatkozó „jóslat” nem a hétköznapi események előrejelzésében rejlik, hanem az önismeret fejlesztésében. Sokkal inkább arra ad választ, hogy a bekövetkező eseményekhez hogyan közeledjünk, hogyan dolgozzuk fel, és hogyan kerüljük el a kétségbeesett lépéseket egy-egy nehéz sorsesemény érkezésekor?

Felmerülhet az a kérdés is, hogy vajon szabad-e egyáltalán a jövőt idézni? Kell-e félni egy előre látható eseménytől? Amikor biztonságérzetünk gyengül, természetes emberi érzés, hogy szeretnénk tudni, mi vár ránk. Reménykedünk, hogy hamarosan jobb időszak következik. Azt is fontos látni, ha megpróbáltatásunk hosszabb ideig tart. Azt fontos lenne tudni, hogy változtatni is lehet a sorsunkon! Ehhez meg kell ismerni önmagunkat – így a Tarot is egy önismereti, belső utakat felderítő lehetőséggé válik, akár saját magunk kezében is.