Spirituális angyali érintés

Bevezetés az ezoterikus világba

Mindannyiunkban felmerülő kérdések: ki vagyok ÉN? Honnan jövök? Hová tartok? Miért történnek velem azok az események, amelyeket éppen átélek? Van-e magasabb hatalom az égben és a földön? Mi az életem célja, értelme? Hogyan, hányféle módon élhető át a szeretet? Milyen törvények mozgatják a lélek és a szellem útjait? Mit tehetek azért, hogy a lélek törvényeit ne sértsem meg?

A tanfolyam célja: önismereti alapképzés
A tanfolyam felépítése és időtartama: létszámtól függően változó, hétvégenként
Milyen végzettséget ad: a tanfolyam elvégzését igazoló emléklap
Részvételi díj, befizetés módjai: 10.000,- Ft/kurzus
Regisztráció: bozoki.brigitta@angyalierintes.hu (+36 30 9717676)

Alaptanfolyamunkon lehetővé tesszük, hogy betekintést nyerj az ezoterikus világba. Ezáltal választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre, mely útmutatás ad önmagadhoz, illetve személyes fejlődésedhez.

„Az élet legnagyobb tanítója mindig is a közvetlen tapasztalat volt, és az is marad.”
Kurt Tepperwein

Tanfolyamom megmutatja az irányt, hogy merre kell elindulnod, de az utat neked kell megtenned. Kívánom, hogy válj saját magad életed mesterévé!

„Mesterré csak az válhat, aki irányítja egóját – aki irányítja az egóját, mesterré vált.”
Osho

Egy nagyon fontos dolgot mindenféleképp megkapsz tőlem: szeretetemet, ismeret-anyagom egy részét, és azt, hogy nincs is mit megtanítanom neked, ugyanis én csak emlékeztetlek arra, amit már tudsz, így csak emlékezned kell!

GYERE, VÁRLAK, HOGY EMLÉKEZHESS!

„A spiritualitás napjaink legdivatosabb szava, amelyről az embernek misztikus képek vagy régi korok szentjei jutnak az eszébe. De hogy valójában mi a spiritualitás, hogyan él napjainkban a spirituális ember, arról már csak halványak az elképzeléseink. A spiritualitás alapvetően szemléleti forma, világnézet ,mely felfogás szerint Világunk több, mint amit a szemünk lát, fülünk hall. A spirituális alapokon gondolkodó ember azt vallja, hogy a világnak van egy láthatatlan, az érzékszervi megismerések felett álló, rejtett aspektusa, amely azonban ugyanolyan erős hatással van az életünkre, mint a látható része. Ez a szemnek láthatatlan erő nyilvánul meg minden embernek, amikor életét kész tágabb keretek között értelmezni, és saját létezéséről a rendeltetés, a sors, a végzet, vagy az isteni akarat fogalmain keresztül gondolkodni.”
Tarr Bence László