Lelki kényeztetés

Numerológia

 • 12.000,-
 • minden elkövetkező találkozás: 10.000,-

"Ki vagyok én? Mi vagyok én?"

A numerológia önismeret. Az önismeret és az önmegismerés vágya e világban természetes és egyre erősödő belső késztetés. A numerológia olyan eszköz, amelynek segítségével feltárhatjuk személyiségünk titkait, életminőségeink ciklikusságait. Annak, aki saját ritmusát megérti, könnyebb lesz együtt haladnia az élet áramlásával, hogy ne mint áldozat, hanem mint sorsának mestere élhesse életét. A numerológia az egyén jellemrajzán keresztül erősíthet meg bennünket, melynek során segít:

 • megismerni önmagunkat
 • segít felszínre hozni a bennünk rejlő érzéseket
 • megmutatja életfelfogásunkat
 • kapcsolatainkat
 • pályaválasztásunkat
 • segít egy vállalkozás megalapításában

nevünk, valamint számaink alapján.

GYERE, VÁRLAK, HOGY EGYÜTT FEJTEGESSÜNK!

Tarot kártya

 • 12.000,-
 • minden elkövetkező találkozás: 10.000,-

A lélek fejlődésének útja
A Tarot-kártya beavatási jelkép-rendszer, mely aktuális sorshelyzetünkre vonatkozó, szimbolikus információt hordoz. A Tarot ősi szimbólum-rendszerének eredete az idők homályába vész. Olyan régi tudásról van szó, amelynek születésénél Mózes és az elsüllyedt atlantiszi birodalom neve egyaránt felmerült. Az elnevezés a lét örök körforgását fejezi ki. Éppúgy, mint a Tarot „Bolond”-ja, amely hol a sor elején, hol a sor végén foglal helyet, összekapcsolja a kezdetet és a véget. Tora az isteni törvényt jelenti, a latin Rota jelentése: kerék, az Orat: kinyilatkoztatás, Ator egyiptomi istennő pedig a beavatásért volt felelős. A Tarot-kártyát az ősi Egyiptomban spirituális beavatásoknál használták. Arra tudok útmutatást adni, hogy életed megértésére, problémáid megoldásában hogyan tud a Tarot számodra segítség lenni.

GYERE, VÁRLAK, VESSÜNK EGYÜTT TAROT-t!

Symbolon kártya

 • 12.000,-
 • minden elkövetkező találkozás: 10.000,-

Asztrológiai jegyek magyarázatával való jövőkép-elemzés
A kártyák szimbólumokat is ábrázolnak, mindegyik valamilyen mélyebben megtalálható dologra akarja felhívni a figyelmet. Nem könnyű a szimbólumokkal bánni, de aki általános útmutatásnak veszi, annak évekig fog mesélni. Nem kis bátorság kell ahhoz, hogy fejest ugorjunk saját félelmeinkbe, akiben viszont megvan ez a bátorság, az busás jutalomban részesülhet.

GYERE, VÁRLAK, ÉS AZ ÁLARC LEHULL!

Párkapcsolati elemzés

 • 12.000,-
 • minden elkövetkező találkozás: 10.000,-

Lélektől lélekig – nélküled kevesebb lenne a világ!

 • Istenanya tanítása a női sorsokról, szerepekről
 • Hogyan élhetjük meg magunk által vállalt női sorsunkat, női szerepeinket harmonikusan?
 • Férfi-sorsok
 • Szerepjátszmák
 • A szeretet művészete, azaz a párkapcsolat művészete
 • Párkapcsolati kríziseink
 • Kapcsolataink minősége

Két, boldogtalan emberből soha nem lesz egy boldog pár! A boldog párkapcsolat titka, hogy két boldog ember találkozik egymással, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak az élettől. Vagy: találkoznak egymással, és kéz a kézben együtt indulnak el ezen az úton.

GYERE, VÁRLAK, HOGY TALÁLD MEG A MÁSIK SZEMÉBEN ÖNMAGAD!

Metafizikai pszichoterápia – speciális tanácsadás

 • 12.000,-
 • minden elkövetkező találkozás: 10.000,-

Egyénre szabottan, mindenkinek a saját útját elemezve, a sorsfordulókkal párhuzamosan kifejlődött problémájára igyekszem közös megoldásokat találni.

Kahi-Healing®

 • Kb 1-2 óra: 15.000,- Ft

A Kahi-Healing® Tom Rietdorf által kifejlesztett új és egységes, mindenkinek szóló gyógyítási koncepció, legújabb tudományos és szellemi ismeretekre alapozva.

Mi a KaHi Healing®?

A KaHi egy Hawaii-ról származó szó, jelentése “Egységben lenni“. A KaHi Healing® egy 21. századi új, 4 dimenziós, EGÉSZSÉG helyreállító koncepció és rendszer, és egyben út is az önmegismeréshez és az önmagunkra találáshoz. A KaHi Healing® alapgondolata – az egészség harmónikus működést jelent a gyógyulás nem más, mint a lelki egyensúlyhoz és minden más energetikai és információs szint kiegyenlített állapotához való visszatérés. Mivel az egyén a egyensúlyát önmaga vesztette el, ezért ugyanolyan esélye van azt vissza is szerezni. Ez egyben a tudati fejlődése is, amire a saját betegségével készteti a lelke. Ezért a személy meg kell értse, hogy a betegsége érte van, mert neki hoz üzenetet arról, hogy miben tért el az egyensúlyától, s így mit kell változtasson, hogy visszatérhessen hozzá,mit jelez személyesen Neki a tapasztalt betegségtünete. KaHi Healing® alapelv- eljutni a felismerésig ! Mert a KaHi Healing szemléletmód szerint mindenki mindig teljes és tökéletes.Hiába tagadunk meg valamit az nem tud eltávolodni tőlünk,ha valamit az ember lélekben megtagad, az a fizikai síkon betegség ,de ez csupán egy kizárt és megtagadott dolognak a fizikai megnyilvánulása,a személynek magának kell sávot, azaz élet- és gondolkodásmódot váltania. A KaHi Healing gyógyítás négy szinten történik: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén. A KaHi gyógyítás összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással, és a legújabb orosz gyógyítási technológiákkal. Az egyedi kombinációnak köszönhetően, a KaHi gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzá kötve.Szelíd érintésekből áll, melyek megtapasztalása, egyfajta természetes élményt okoz. Egy KaHi kezelés így minden ember számára érzékelhető és átélhető. Az emberek öngyógyító ereje eközben felébred, és mint a homeopátiánál, hatványozódik.Kezelés során a testet általában egy kéz, vagy egy ujj érinti meg. A másik kéz a kezelt energiarendszerén belül, vagy kívül van. Az érintések enyhék és általában rövidek, ez idő alatt megváltozik az ember energiája. Ez alatt nincs gondolati irányultság. A terapeuta a megfigyelő szerepét tölti be, mindenféle minősítés és elvárások nélkül. A fizikai-, lelki- és szellemi rendszer harmóniája helyre áll – az „isteni rend” értelemben – az érintett pontok között létrejött energiamezőben. Ezt gyakran könnyebb szédülés, rosszullét, hőhullám, hideg érzet, csiklandósság, spontán jólét, jókedv, vagy sírógörcs kísérheti. Annak ellenére, hogy a reakciók hevesen rohanhatják le az embert, az állapot mégis kellemesnek és felszabadítónak tűnik.Szokatlan és meglepő hatással bíró érintések megtapasztalása, melynek átélése örömet okoz a kezelés során, illetve az azt követő napokban. A Kahi Healing emellett az elme szintjén is lényegi változásokkal bír. A gyógyulási folyamat és annak bekövetkeztének tartós fennmaradás érdekében nélkülözhetetlen a betegség okának felismerése.

 • Dogmák és hitrendszerek feloldása
 • Ősi területek tisztítása
 • Különböző blokkok feloldása
 • Átkok és megszállások levétele
 • Krónikus betegségek minden formájának feloldása
 • Autoimmun betegségek és különböző allergiák normalizálása...

 • Tehát a Kahi-Healing® segítségével a szervezet aktuális állapotától függetlenül, a teremtés normalitásának a visszaállítását, az optimális állapotot, az istenit, az eredeti helyreállítását érjük el.

  Szellemi gerincállitás

  • Kb 1-2 óra: 20.000-35.000,- Ft

  A gerincfelépítés egy nagyon mély szintről indul, hiszen a gyógyulás mindig belülről kezdődik. Ez egy visszatérés az eredendő Isteni rendhez. A rendezetlen struktúrák helyreállítása, az öngyógyító belső folyamatok felszabadítása által, a bennünk rejlő erőt képesek vagyunk újra irányítani. A gerincfelépítés abban segít a számunkra, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Így a gerincfelépítés nemcsak a hátat, a gerincoszlopot, a medencét és az ízületeket hozhatja helyre, hanem az egész életünk ismét „egyenessé” válhat. Amennyiben az emberi elme egyenesbe kerül, akkor a test követi és ez által közelebb kerül a tökéletes állapothoz! Miért járunk hajlott háttal az életben? Már akkor amikor a magzat megfogan az anyaméhben és elkezdi a testét kialakítani, amelyben a továbbiakban élni fog, már akkor kilép az abszolút egységből. Ezután egyre jobban alkalmazkodik a dualitás világához.

  A relatív terekbe belépve megtanulja a konfliktusok megtapasztalását. Mindezek nem úgy oldódnak fel, hogy mindig nyomot hagynának. Ez akkor válik látványossá számunkra, amikor elhagyja az anyaméhet és megkezdi azt a küzdelmet, hogy felegyenesedve járjon az életében. A túlélés biztosítása végett, elég gyorsan megtanulja a konfliktusok feldolgozását. Olyan viselkedési mintákat és életstílust alakít ki, ami a szülei és a környezete által bevésődött. Amikor megfigyeljük a gerincoszlopot a finom anyagi szinten, akkor egy emlék tároló helyeként láthatjuk. A gerinc egy néma tanú, tisztázatlan konfliktusokban. Addig néma, ameddig már nem tud tovább ebben az állapotban maradni, és a fájdalmakon keresztül figyelmet követel magának. Az összes központok (csakrák), mirigyek, szervrendszerek a gerincoszloppal állnak összeköttetésben. Mindazok, akik jelenleg még nem éreznek fájdalmat, azok is megelőzhetik a gerincfelépítés által a betegségek kialakulását, amelyek nemcsak mozgásszerviek lehetnek, emellett javíthatják az életminőségüket is.

  Ezért minden embernek a fejlődését és gyógyulását is támogatja a felépítés.

  Kineziológia kezelések

 • 10.000.- / alkalom, kezelés időtartama: első alkalom 120 perc, továbbiak általában 60-90 percesek
 • gyermekeknek 14 éves korig 8000.- / alkalom (gyermekeknél 14 éves korig maximum 60 perc, csecsemőknél/kisgyermekeknél indokolt a rövidebb kezelési idő maximum 45 perc)

 • A terapeuta: Teuchter Nikoletta
  természetgyógyász kineziológus


  A kineziológia pedagógiai, pszichológiai, szociológiai elemeket is tartalmazó alternatív, a test-lélek-szellem egységét figyelembe vevő, holisztikus szemléletű preventív módszer, melynek célja a test öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával a test energetikai egyensúlyának helyreállítása. Ez a természetgyógyászati ág, készség-, képesség-, személyiségfejlesztő módszer szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, és az ezt akadályozó blokkok feloldását segíti az adott élethelyzettel kapcsolatban, ahol pozitív változást szeretnénk elérni. A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. Egy képzett kineziológus általában több száz korrekció közül választja ki a kliens adott problémájával kapcsolatosan a legmegfelelőbbet. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez...

  Nelson-biorezonenciás állapotfelmérés

 • 15.000.- / alkalom, a kezelés időtartama megközelítőleg 120 perc

 • A terapeuta: Szigeti Erzsébet
  természetgyógyász

  Rebirthing – Újjászületés

  • felajánlás

  Leonard Orr szerint 10 energia-légzés a legértékesebb ajándék, amit érzelmi és testi egészséged érdekében magadnak adhatsz, mivel a lélegzetet az élet titkának tartja. A Rebirthing légzés során a levegővel energiát lélegzel magadba…


  GYERE, HOGY LELKEDET IS MEGÉRINTHESSEM!